ادامه مقاله را در ادامه مطلب بیابید.
نکاتی برای گرفتن و نگهداری آب لیمو و آب غوره
کارشناس مواد آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا گفت : پس از اینکه آبلیمو و آبغوره داخل شیشه ریخته شد، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا آنزیم و باکتری ها از بین بروند. با انجام این کار، قارچ ها امکان رشد را از دست می دهند.
بعد از آبگیری آبغوره یا آبلیمو ، مرحله پاک کردن هسته های آن که باعث تلخی آن می شود انجام دهید.
بعد از صاف کردن باید در کوتاه ترین فرصت آن را تا مرحله نزدیک جوش حرارت داد ، این در حالی است که چنانچه آبلیمو یا آبغوره تهیه شده بجوشد ، رنگ آن تغییر می کند.
مطالب محبوب | مطالب تصادفی |